By

Seguim creant, seguim construint alternatives!

Seguim creant, seguim construint alternatives!Hola a tothom,

Com ja haureu vist, l’Ateneu Popular La Sèquia porta unes setmanes tancat al públic, tot i que no ha parat l’activitat. El motiu d’aquest tancament és millorar l’espai i seguir consolidant el projecte.

Treballar en la millora de l’espai, tan pel que fa a la infraestructura com a l’organització interna, era necessària després de 6 anys de creixement ininterromput. Volem seguir creixent, volem seguir creant i acollint projectes que plantin cara i presentin alternatives al capitalisme i al patriarcat.

Fer de l’espai un lloc més acollidor i agradable ens ajudarà a aconseguir aquest objectiu. A la vegada, estem creant canals més eficaços per tal que els nous col·lectius i persones que vulguin utilitzar o implicar-se en l’espai i el projecte ho puguin fer amb més facilitat.

Ben aviat tornarem a organitzar activitats obertes de cara el públic. Mentrestant, els col·lectius de la PAHC, la Xarxa d’Aliments i la Biga segueixen obrint les portes a les persones que hi vulguin participar. Els podreu trobar a les seves assemblees: la PAHC els diumenges a les 17 h, la Xarxa d’Aliments els dimarts a les 19 h i la Biga els dissabtes a les 11 h.

Seguim creant, seguim construint alternatives!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *