Espais

Detall ludoteca

Ludoteca

Biblioteca

Detall Biga

Botiga gràtis

Rocòdrom detall

Rocòdrom

gimnàs detall

Gimnàs

Laboratori de revelat

detall polivalent

Sala de Dansa

Detall Taller d'Arts Plàstiques

Taller d’arts plàstiques

Detall Sala Verda

Sala verda

Detall Sala 8 de Març

Sala 8 de març

Detal 1 de Maig

Sala 1 de maig

Sala principal detall

Sala principal

Sala futbolin i ping-pong

Detall Pati

Exteriors

 

Biblioteca La Inquieta

biblio gran

És un espai de reflexió i debat a partir de la lectura. Promou una cultura no mercantilitzada, no sexista i plural i estimula una visió crítica de la societat, oferint textos útils per a la transformació de consciències i la transformació social. Vinculada als moviments socials, comparteix la idea que a través dels llibres podem esdevenir persones lliures. La biblioteca social és un espai autogestionat que promou relacions d’horitzontalitat, fent que l’usuari sigui part activa. La Inquieta disposa de llibres en préstec, una sala d’estudis i un ordinador.

Normes d’ús:

-Per accedir-hi cal demanar la clau a la barra i deixar anotat el nom.

-Per préstec cal enviar un correu electrònic a biblioteca@ateneulasequia.org per convenir data de recollida.

Catàleg.

up

 

Botiga gràtis.

botiga gratis gran

Espai gestionat pel col·lectiu “La Biga” on hi podreu trobar roba i altres objectes de segona mà. Deixa el que no utilitzes i agafa el que necessites.

Oberta els dissabtes de 11-13:30h, entrada pel C/Sant Miquel. Funcionament de la botiga

Normes d’ús:

– Pots endur-te fins a tres objectes.

– Pots portar tantes coses com vulguis, pero abans, assegura’t que hi hagi espai.

– Tot el que es porti, ha d’estar net i en bon estat. Tal com t’agraderia trobar-ho.

– Només pots portar objectes que siguin fącils de transportar.

– Tan si vols donar o nesecites algun objecte més gran, disposem d’una cartellera perque ho puguis anunciar.

– Tria, remena i emportat el que vulguis, pero deixa la resta com ho has trobat.

up

 

Exteriors

Hi ha una terrassa i pati a l’exterior de l’Ateneu perfectes per fer diferents activitats a l’aire lliure.

up

 

Gimnàs

Gimnás gran

Sala molt gran i amb molta llum que actulament fem servir principalment com a gimnás. Es fan clases setmanats de defensa personal.

up

 

Laboratori de revelat

Laboratori Fotogràfic

Espai amb ampliadores i químics per revelar a B/N. Si voleu venir a revelar només cal que us poseu en contacte amb nosaltres a través del correu i alguna persona que ja hi estigui treballan us farà una primera visita a l’espai i us esplicarà el funcionament.

up

 

Ludoteca

Ludoteca gran

Hem habilitat una sala com a ludoteca on disposem de recursos (contes, pissarres, joguines, etc.) a disposició dels infants que en vulguin fer ús  ique vinguin acompanyats d’un adult que se’n faci responsable.

up

 

Rocòdrom

Rocodrom gran

Rocòdrom tipus Bulder construït per escaladors al pati de l’Ateneu.

Normes d’ús:

Hi pots accedir sempre que l’Ateneu sigui obert. A l’armariet de darrera hi podràs trobar peus de gat, i una clau allen per a collar les presses que s’hagin afluixat. Intenta deixar l’espai millor de com l’has trobat.

up

 

Sala 1 de maig

1 de maig

Aquesta sala havia estat una capella, potser per la llum tan agradable que hi ha a les tardes.
Hi fem les assemblees ordinàries de l’Ateneu els diumenges, els divendres hi assaja el Cor de Queixes i molts altres col·lectius i grups hi troben la tranquil·litat necessària per fer assemblees i discutir projectes.

up

 

Sala 8 de març

Sala 8 de Març

Aquesta és una sala de reunions més petita, on solen fer-hi les assemblees el col·lectiu feminista Acció Lila.

up

 

Sala de dansa

Gransaladedansa

És una sala que disposa de parquet, i gaudeix d’una bona entrada de llum.També hi hem penjat una sèrie de miralls, els quals serveixen bàsicament per veure’t quan balles. Hi ha uns quants armaris a la paret, i els utilitzem per guardar-hi objectes que utilitzem a les classes. També hi ha un separador que dóna la funció de vestidor, perquè et puguis canviar de roba sense haver d’ensenyar les vergonyes! Les classes que s’hi fan actualment en aquesta sala, són: dansa, yoga, i teatre. És una sala polivalent, així que està a la disposició per tal de que s’hi puguin dur a terme més activitats!

Normes d’ús:

Per accedir-hi es pot demanar les claus a la barra i deixar apuntat el teu nom. En el cas de les activitats regulars cal apuntar al full que hi ha a l’entrada els horaris que s’utilitzarà l’espai. Deixar la sala tal i com l’has trobat i escombrar la zona emparquetada quan marxeu.

up

 

Sala futbolin i ping-pong

Sala Futbolin

Sala que continua de la principal. Hi ha un futbolin i un altre espai amb una taula de ping-pong, al igual que uns sofas i taules on reunir-nos.
Normes d’ús:
Per jugar cal demanar les pilotes i raquetes a la barra i tornar-ho tot al marxar.

up

 

Sala principal

Sala que ens dona la benvinguda a l’Ateneu, hi realitzem des de tallers, xerrades, pases de vídeo, festes, exposicions, teatre,.. el que calgui! Hi han taules i cadires, una zona de jocs de taula i la barra.

up

 

Sala verda

Sala reunions verda gran

La sala verda és la sala de reunions més gran que tenim. Hi solem fer les assemblees de la Plataforma d’Afectades per la Hipoteca i el Capitalisme, quan hem de fer assemblees multitudinàries de l’Ateneu… És una sala polivalent per fer-hi aquesta mena d’activitats que tots els col·lectius podem fer-ne ús sempre i quant reservem l’espai.

up

 

Taller d’arts

Sala artistes gran

Lloc de creació, pensament i trobada d’artistes de diferents especialitats, alhora, col·laboren amb l’Ateneu en diferents tasques relacionades amb l’art així com en la gestió i la cura dels espais de l’Ateneu.

up