Economia de l’Ateneu

A continuació hi ha un resum de la tresoreria de l’Ateneu dels tres primers trimestres de 2014.

Els ingressos que té l’Ateneu provenen únicament de la barra i dinars o sopars populars i de la Festa Major Alternativa (reflectida al tercer trimestre). En la gràfica següent tenim el resultat d’aquestes activitats ja descomptant-hi les despeses necessàries per a dur-les a terme.

gràfic_2

Hem dividit les despeses en tres categories:

  • Manteniment: Obres als labavos, porta d’accés a la terrassa, millora de la sala principal, parquet a la sala polivalent, manteniment de les instal·lacions, etc.
  • Actes: Tot i que la pràctica totalitat de persones i col·lectius que vénen a l’Ateneu a fer xerrades, tallers o concerts ho fan sense cobrar, sí que cobrim desplaçaments, materials i despeses derivades de la realització dels actes.
  • Difusió: Una part dels recursos de l’Ateneu els destinem a difondre tan la programació de la casa com el contingut de les nostres lluites.

gràfic_1 (1)

El resultat econòmic d’aquests nou mesos és doncs de 2070€, que ja estan tots assignats: gairebé la meitat serviran per a pagar l’impressió dels 7000 diaris dels 5 anys de l’Ateneu, i la resta és la part que correspon als col·lectius que van treballar a la barraca de l’Ateneu durant la Festa Major Alternativa.

(*) Anirem actualitzant aquesta pàgina regularment amb els nous resultats. Tenim intenció també de resumir-hi l’activitat de l’ateneu en moneda social properament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *